Programma

5 september 2020

Stam te Wognum……. Hier gaat het zich de 5e allemaal afspelen.

Vlakbij Stam om de hoek ligt de smederij waar Gerrit na zijn omzwervingen in West-Friesland is neergestreken. Van hieruit zijn de kinderen uitgevlogen.

Jacob heeft de smederij van vader Gerrit overgenomen. Op 13-01-1783 is verkocht aan Wessel Abels woonachtig te Benningbroek een huis en erf groot 25 roeden zijnde een smederij gelegen te Wognum,

De start van de reünie

De Besselingen zijn door de eeuwen heen Rooms Katholiek.

Daarom lijkt het ons gepast om met de eerste activiteit te starten in de protestantse kerk in Wognum. De Protestantse Kerk??????
Als onze Gerrit komt te overlijden zitten we midden in de reformatie. Dit houdt in dat het Katholicisme niet openlijk mag worden beleden. Omdat de mensen toch begraven moeten worden, gebeurt dit in de Protestantse Kerk in 1758.
Wij gaan er van uit dat er meer mensen aanwezig zullen zijn dan er in de kerk kunnen, daarom zl er een livestreaming tot stand gebracht worden tussen de kerk en Stam.
We kunnen er van uit gaan dat Andre en Frieda hier iets moois van zullen maken.

Als dit spektakel is afgelopen is het tijd voor koffie met gebak.
Dit zal geserveerd worden bij Stam.

Na 6 maart zullen wij meer uitleg geven over het middagprogramma, maar reken er maar op dat dit ook zeer indrukwekkend zal zijn.

Na het middagprogramma zal er gelegenheid zijn om de inwendige mens te versterken. Stam zal dan zorgen voor een koud- en warm buffet

Natuurlijk zullen Andre en Frieda dan ook nog gedacht hebben aan een avondprogramma, dat wordt afgesloten met een spetterende afsluiting rond 22.30 uur.

6 september 2020

 

De brunch

We hebben al een locatie, maar deze maken we pas later bekend.